Όταν πρόκειται για την υγεία σας, η εμπειρία και η γνώση παίζουν ζωτικό ρόλο. Και αυτός ο ρόλος είναι στα χέρια του Δρ. Κωνσταντίνου Αποστόλου, έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους χειρουργούς ιατρούς στον χώρο της ιατρικής. Με χρόνια εμπειρίας και αφοσίωση στην επιστήμη, ο Δρ. Αποστόλου έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων ασθενών που έχουν βρεθεί στα χέρια του για την αντιμετώπιση των πιο απαιτητικών περιστατικών.

Ο Δρ. Αποστόλου δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικός χειρουργός, αλλά και ένας αφοσιωμένος επιστήμονας που παρακολουθεί συνεχώς τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της ιατρικής. Η δεύτερη γνώμη από τον Δρ. Αποστόλου είναι χρυσή αξία και αποτελεί τον ασφαλέστερο δρόμο για να λάβετε την καλύτερη δυνατή φροντίδα για την υγεία σας.

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Αποστόλου διακρίνεται όχι μόνο για την τεχνική του επιδεξιότητα, αλλά και για τον ανθρώπινο του προσανατολισμό. Δεν παρέχει απλά μια ιατρική εξέταση,  αλλά μια εμπειρία που σας δίνει την αίσθηση της ασφάλειας και της φροντίδας.

Με την εξειδίκευση του σε πολλούς τομείς της ιατρικής, από χειρουργικές επεμβάσεις μέχρι εξειδικευμένες διαγνώσεις, ο Δρ. Αποστόλου εξασφαλίζει την πλήρη και ολοκληρωμένη φροντίδα για κάθε ασθενή. Ανεξάρτητα από το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζετε, αποτελεί τον ιδανικό εταίρο για την αντιμετώπισή του.

Μην αφήσετε την υγεία σας στην τύχη. Επικοινωνήστε με τον Δρ. Κωνσταντίνο Αποστόλου σήμερα και αποκτήστε τη δεύτερη γνώμη που θα σας καθοδηγήσει προς τον καλύτερο δρόμο για την υγεία σας. Με αυτόν στο πλευρό σας, η ασφάλεια και η ευεξία σας είναι εξασφαλισμένες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Επικοινωνία

Καλέστε μας

6940167070

Καλέστε μας

2107709910

ΙΑΤΡΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑ

Ηροδότου 22, Γλυφάδα.
Ο ιατρός εξετάζει στο ιατρείο κατόπιν ραντεβού, από Δευτέρα έως Σάββατο.

ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

Βασ. Σοφίας 124Β, Αμπελόκηποι (πλησίον Μετρό Αμπελόκηποι).
Ο ιατρός εξετάζει στο ιατρείο κατόπιν ραντεβού, από Δευτέρα έως Σάββατο.

Είμαστε δίπλα σας με αμεσότητα

Ραντεβού με τον ιατρό

  Video – επίσκεψης εξ’ αποστάσεως

  Please prove you are human by selecting the flag.

  ΙΑΤΡΕΙΟ

  Αμπελόκηποι

  ΙΑΤΡΕΙΟ

  Γλυφάδα

  Κωνσταντίνος Αποστόλου Χειρουργός Θυρεοειδούς Αθήνα
  Therese AlatsiTherese Alatsi
  00:44 27 Nov 23
  Αφάνταστα χαίρομαι που επέλεξα τον καλύτερο γιατρό. Ο κύριος Αποστόλου με νοιάστηκε και με φρόντισε καλύτερα από όσο θα μπορούσα ποτέ να περιμένω. Στην κυριολεξία με έσωσε. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα και σαν γιατρό και σαν άνθρωπο.
  Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συστήσω ανεπιφύλακτα τον επιστήμονα και πάνω απ'όλα άνθρωπο Κύριο Αποστόλου . Έχω εκπλαγεί με τον τρόπο που προσέγγισε το τόσο σοβαρό πρόβλημά μου . Αποτελεί εξαίρεση στο χώρο της χειρουργικής και ενδιαφέρεται από καρδιάς για τους ασθενείς του. Άριστος!Σας είμαι υπόχρεη για μια ζωή!
  Vasileios PassosVasileios Passos
  08:19 22 Oct 23
  Κορυφαίος χειρουργός θυρεοειδούς και φοβερή όλη η ομάδα του γιατρού!! Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από το χειρουργείο, την ανθρωπιά τους και από το ότι ήταν συνεχώς δίπλα μου, ανεξαρτήτως ώρας!!Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη μου!
  panagiotis sotiraspanagiotis sotiras
  07:22 16 Oct 23
  Έκανα αφαίρεση κύστης από την περιοχή της μασχάλης με μεγάλη επιτυχία.Ευχαριστω πολύ για όλα.Εξαιρετικός γιατρός και καλός άνθρωπος.
  Έχοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων από τον γιατρό από το χειρουργείο στο θυρεοειδή της φίλης μου, επισκέφθηκα το χειρουργό θυρεοειδούς κ. Αποστόλου, καθώς η νόσος Graves στο θυρεοειδή από την οποία έπασχα μου είπαν πως χρειάζεται πλέον χειρουργείο. Η επέμβαση έγινε και όλα πήγαν άψογα, ενώ και η φωνή μου που με απασχολούσε ιδιαίτερα δεν έχει αλλάξει καθόλου.Γιατρέ μου, σε ευχαριστούμε και πάλι οικογενειακώς για όλα όσα έκανες για εμάς!!
  Aggelos KokonaAggelos Kokona
  09:08 21 Sep 23
  Ο καλύτερος χειρουργός της Ελλάδας. Βοήθησε τη μητέρα μου στην αντιμετώπιση του θυρεοειδή που την ταλαιπωρούσε καιρό. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.
  Helen IoannidouHelen Ioannidou
  13:40 20 Sep 23
  Εξαιρετικός χειρουργός θυρεοειδούς και καταπληκτικός άνθρωπος! Μου εξήγησε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια και κάθε άγχος που είχα απλά έφυγε. Ένιωσα αμέσως εμπιστοσύνη και εννοείται όλα πήγαν τέλεια! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!
  George Kalog.George Kalog.
  12:25 20 Sep 23
  Ένας εξαιρετικός χειρούργος θυρεοειδούς.Δίπλα μας από την πρώτη στιγμή!Σας ευχαριστούμε για όλα όσα κάνατε για εμάς.
  Ο καλύτερος χειρουργός θυρεοειδούς. Εξαιρετικός γιατρός, σοβαρός άνθρωπος, με ευγένεια και γλυκύτητα. Τον ευχαριστώ θερμά που όχι μόνο ήταν υπομονετικός μαζί μου, αλλά απάντησε σε κάθε προσωπική κλήση με ηρεμία και κατανόηση. Πολύ καλό team, με αμεσότητα και κατάρτιση.
  Αγαπητέ κύριε Αποστόλου σας ευχαριστώ θερμά για την υπεύθυνη ιατρική παρακολούθηση πριν και μετά το χειρουργείο ολικής αφαίρεσης θυρεοειδούς .Έπειτα από δέκα χρόνια απίστευτης ταλαιπωρίας παλεύοντας με τη νόσο graves χωρίς αποτέλεσμα είχα χάσει κάθε ελπίδα...Με την δική σας βοήθεια και μέσα από την άρτια επιστημονική σας κατάρτιση, την ανθρώπινη επικοινωνία, τη στήριξή και το σεβασμό στον ασθενή, μου χαρίσατε μια ποιότητα ζωής που δύσκολα διασφαλίζεται σ' ασθενείς με τη συγκεκριμένη νόσο. Μαζί με την οικογένεια μου σας ευχόμαστε να συνεχίσετε τη λαμπρή σας πορεία στηρίζοντας τον συνάνθρωπο με τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο ασκείται την ιατρική σαν λειτούργημα βάσει της αντίληψης ότι η υγεία αποτελεί αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό. Σας ευχαριστώ και σας συγχαίρω για την αγάπη,την ευγένεια και την αφοσίωση σας στο χώρο της υγείας που υπηρετείτε με παραδειγματική ανθρωπιά!
  js_loader